Forum sojuszu Imperium Romanum
Tu proponuję żeby każdy kto ma ochotę napisał parę słów o sobie
Chyba powinnam zacząć, jestem już dużą dziewczynką (wiek 32) z Warszawy, lubię kino, ikariama oraz niekonwencjonalne ozdoby ciała (tatuaże, piercing i takie tam).
Może jeszcze dodam że jestem zagadkoholiczką, jeżeli ktoś lubi główkować proszę zajrzeć na stronę www.pazyl.pl
Konieczko
Imie: Tomek ( pewnie nikt sie nie domyslil )
Miasto: Radom
Zainteresowania: Rozne, m.in Ikariam
Lat: 26
Ostatnio edytowany przez tomek322 (2009-02-26 08:46:00)
Imie: Bartek
20 lat
sport,muzyka,komputer oraz oczywiscie anime ;D
Płock ;D
Ostatnio edytowany przez Baala (2009-02-22 00:05:58)
Konieczko
Stefan zaskoczenie wiem lat 22;) student wrocławianien uwielbiam słuchac metalu;) i studiuje Historię już IV rok
Zbanowany
Cześć- imię Przemek, wiek 34l . Od 11 lat w PSP, zainteresowania hmmm, sport głównie futbol, muzyka, wszelkie imprezy gdzie mozna się dobrze bawić . Zamieszkuję obecnie woj. łódzkie.
Zajkowski
Witajcie,
Mam na imie Dawid, studiuje Zarzadzanie i Inzynierie Produkcji na polibudzie Rzeszowskiej gdzie tez mieszkam. Licze wiosen 21. Cenie sobie dobra muzyke i ostatnio wpadla mi w oko (w zasadzie w ucho ) kapela Blue Foundation. Z definicji jest to triphop ale ma w sobie sporo chilloutowego klimatu, tak wiec jak ktos lubi tego typu muzyke to polecam do przesluchania
Konieczko
To ja co do piwa się wyróżnię raczej z tłumu bo ja tego świństwa nie cierpię ale wódeczką nie pogardzę
Zbanowany
Witam Wszystkich... Ja mam na imię Adam, lat 20 Uwielbiam muzykę, a koszykówkę kocham. Obecnie studiuję na I roku zarządzania i inżynierii produkcji w Nysie i to by było na tyle:D
Zajkowski
OT: Olek, dzieki temu kawalkowi dowiedzialem sie o instnieniu tego zespolu i to fakt, jest swietny
EOT
Tomek lat 30 i pół, Sulejówek koło Warszawy zajmuje się przemysłem spożywczym (piekarnie, cukiernie)dostarczam sprzęt w całej Polsce i za granicą też się zdarza więc często wyjeżdżam i zwiedzam W wolnej chwili pochłania mnie branża informatyczna.